Goedkoop 3D printen

Printservice

> 1000 parts made

In overleg kunnen we uw ontwerp(en) printen. Elders goedkoper? Stuur ons die offerte en het model en we maken graag een scherpere aanbieding. Grote aantallen geen probleem.

Kosten:

vaste kosten per (verschillend) model: 5 tot 15€. (voorbereiding van de print, een model-check, evt een proefprint) Dit is afhankelijk van hoe makkelijk of lastig het model te printen is. Bij meerdere prints van hetzelfde model vervallen deze vaste kosten. Materiaalkosten: 0.25€ euro per gram of kubieke centimeter aan materiaalkosten. Bij grotere printopdrachten, boven 0.5kg en bij het vaker printen van hetzelfde model, is een goedkoper tarief (tussen 0.15 en 0.20€/g ) bespreekbaar.

U kunt dus zelf de kosten inschatten door het volume van het te printen object te schatten. De meeste objecten worden hol geprint, om printduur en materiaalkosten te drukken. (hol printen van een massief model is door ons gemakkelijk te doen) Een exacte prijsopgave kan alleen worden gegeven op basis van het 3d-model, liefst in stl formaat.

Zie Over 3D voor meer info over het maken van 3d modellen.